Neem contact op met het Brightspace Support Team

Het Brightspace Support Team is via diverse kanalen bereikbaar. 

Live in groepen

  • Online inloopspreekuur. Ook het supportteam werkt thuis vanwege de coronamaatregelen en daardoor is de supportdesk niet telefonisch bereikbaar. Op onderstaande tijden en dagen is support bereikbaar via MS Teams om (eventueel met video) te bellen. Een account is niet nodig, je kan als gast deelnemen aan de videocalls. Klik op de juiste dag en tijd, de links naar de meetings zijn uniek.

    Let wel: de calls zijn niet privé. Het is mogelijk dat meerdere collega's tegelijkertijd inbellen. Bij het delen van je scherm is dit dan ook zichtbaar voor de andere deelnemers. 

Op donderdag 15-04-2021 en donderdag 22-04-2021 zijn er geen inloopspreekuren in de ochtend om 11:30. Je bent van harte welkom op de andere dagen, of tijdens de donderdagmiddag om 14:30. Excuses voor het mogelijk ongemak.

Maandag 

11:30

14:30

Dinsdag 

11:30

14:30

Woensdag 

11:30

14:30

Donderdag 

11:30

14:30

Vrijdag 

11:30


Live & persoonlijk

Heb je meer hulp nodig bij jouw specifieke cursus, of heb je een vraag die niet beantwoord wordt op de support site? Stuur een mail naar brightspacesupport@sea.leidenuniv.nl en we plannen een afspraak met je in via MS Teams. Via MS teams is het mogelijk je scherm te delen en kan de supportmedewerker meekijken naar je cursus.

On demand

  • De Brightspace Online Training is een cursus in Brightspace, waarbij je in een uur de basis van het systeem leert kennen. Deze is zichtbaar onder My Courses als je inlogt op Brightspace. Mocht je de cursus niet zien staan, neem dan contact op met de LMS coordinator van je faculteit. 
  • Weblectures. Bekijk een basistraining op het moment dat het jou uitkomt. Mocht je achteraf nog vragen hebben, neem dan contact op via mail.
  • Support site. Je bevindt je momenteel op de support site. Alle handleidingen zijn openbaar beschikbaar in zowel het Engels als het Nederlands.

Contact

  • Bel met Brightspace. Vanwege de landelijke en universitaire maatregelen rondom Covid-19, zijn wij niet fysiek op kantoor aanwezig. De reguliere telefoon is niet bereikbaar. Stuur een mail naar brightspacesupport@sea.leidenuniv.nl om een belafspraak via MS teams te plannen. 
  • Email naar brightspacesupport@sea.leidenuniv.nl.
  • Helpdesk. Ga naar https://helpdesk.universiteitleiden.nl en log in met je ULCN naam + wachtwoord. Via de tegel Onderwijs en Onderzoek kan je een formulier voor Brightspace invullen. Zoeken op de term Brightspace in de zoekbalk levert veel gestelde vragen + antwoorden op.