Instructor Support for Educational Systems

Hoe zet ik Turnitin cijfers door naar het Gradebook?

Updated on

Dit artikel gaat over de stappen die nodig zijn om Turnitin scores naar het Gradebook te sturen, na het voltooien van de assessment in Feedback Studio.

Goed om te weten voor het overzetten van Turnitin scores naar Grades

1. Studenten zien de cijfers meteen, tenzij...

Standaard staat ingesteld dat studenten hun cijfer direct zien zodra je de scores van Turnitin naar het Gradebook over zet.

Als je dit (nog) niet wilt, zet dan de Assignment EN Associated Grade Item to Hide from Users. Zie hier voor meer informatie.

2. Turnitin Scores kunnen NIET worden overgezet naar Grades als het Grade Item en de Opdracht een verschillend aantal Max Points hebben!

Voordat je de scores overzet moet je ervoor zorgen dat zowel de Opdracht als het Grade Item hetzelfde aantal maximum punten (points value) hebben. Hieronder zie je hoe je dit kunt bekijken.

Eerst ga je naar Edit Assignment en kijk naar de Grade Out Of functie.

Vervolgens klik je op Edit or Link to Existing en een pop up venster verschijnt.

Controleer hier of de Max. Points Value van het Grade Item geassocieerd met de Opdracht dezelfde score heeft als je eerder zag in de Score Out Of box in Edit Assignment.

Als dit niet het geval is, klik je op het pijtje naast het Grade Item, klik op Edit en verander het Max. Points veld zodat het overeenkomt. 

Scores doorzetten

Nadat je de ingeleverde opdrachten van de studenten hebt beoordeeld, ziet je overzicht er uit zoals onderstaand. In de kolom Turnitin GradeMark zie je alle scores die je hebt toegevoegd in de Feedback Studio

  1. Klik op de bovenste selectievakje om alle submissions te selecteren. 
  2. Klik op Publish Feedback om de scores door te zetten naar het Gradebook.

 

Je ziet nu dat alle submissions zijn gewijzigd naar Published,  zoals je ook ziet in de afbeelding hierboven. 

ScreenSteps - Google Chrome

Als laatste klik je op Grades in de navbar om te controleren of de grades echt zijn doorgezet naar Grades.

Twijfel niet om contact met ons op te nemen via het Helpdeskportal, in het geval je problemen hebt met het doorzetten van Turnitin Scores naar het Gradebook.

Previous Article Hoe kan ik bepalen wanneer en hoe studenten hun feedback en cijfer voor Turnitin-opdrachten zien?
Next Article Hoe synchroniseer ik cijfers opnieuw van Turnitin Feedback Studio naar Brightspace, nadat ik feedback heb gepubliceerd?