Instructor Support for Educational Systems

Wooclap support

Updated on

Wooclap is een platform dat interactiviteit en participatie in het onderwijs bevordert, face-to-face of op afstand. De tool biedt een scala aan mogelijkheden voor feedback, stemmen, quizzen en het op een interactieve manier betrekken van studenten in hun onderwijsactiviteiten.

Aan de slag met Wooclap support

Navigeer naar https://app.wooclap.com/home om in te loggen. Na login zul je een gelijkstoortig scherm als hieronder zien: 

Wooclap - Google Chrome

Voor vragen kun je binnen de applicatie zelf het Wooclap support team contacteren en/of de documentatie raadplegen. Klik op het vraagteken rechtsonder in het scherm en het volgende pop-up scherm zal verschijnen:

Wooclap - Google Chrome
  1. Klik op een van de meest gestelde vragen om snel te navigeren naar de specifieke uitleg.
  2. Raadpleeg de Wooclap knowledge base of zoek op een specifiek onderwerp.
  3. Tot slot kun je ook direct contact opnemen met een Wooclap support medewerker via de Chat with us functionaliteit.

Ik heb een didactische vraag

Voor vragen over waarom of hoe je Wooclap voor onderwijsdoeleinden kunt inzetten, kun je het beste de Teaching Support website raadplegen of direct contact opnemen met jouw faculteits teaching support desk.

Ik ervaar technische problemen of heb een vraag die Wooclap support niet kan beantwoorden

Als je problemen ondervindt bij het inloggen of andere technische problemen ervaart, kun je  contact opnemen met de ISSC Helpdesk via dit formulier. Zij kunnen je direct helpen of je vraag doorsturen naar een team die jou verder kan helpen. 

FAQ

Q: Ik ben na 24 april 20:30 ingelogd in Wooclap via ULCN, maar ik zie mijn oude presentaties niet meer. Wat moet ik doen?

A: Probeer éénmalig uit te loggen en weer opnieuw in te loggen. Let op: het beste is om de browser geheel af te sluiten en dan pas weer opnieuw in te loggen. Mogelijk zitten opgeslagen cookies en cache dwars, waardoor je gegevens niet goed laden.
Zie je na opnieuw login nog steeds niets? Neem dan contact met ons op via het helpdeskportaal

Previous Article January 2022 - 21/01/2022
Next Article Hoe log ik in op Wooclap?