Instructor Support for Educational Systems

Awards intrekken en bewerken

Updated on

In dit artikel kun je lezen hoe je een award kunt intrekken van een student en hoe je bestaande awards kunt bewerken. Er is ook een korte instructie video beschikbaar, waarin je kunt zien hoe je een award kunt intrekken.

Awards intrekken

  • Navigeer naar Course Tools in de navbar van de cursus. 
  • Klik op Course Admin en vervolgens op Awards onder Assesment. Je landt op het tabblad Classlist Awards, waar je een overzicht ziet van de studenten in je cursus en de aan hen toegekende awards. 
  1. Als je bij één student een award wilt intrekken, klik dan op de award die je wilt intrekken. Er opent een nieuw venster, waarin je op Revoke klikt.
  2. Als je bij meerdere studenten dezelfde award wilt intrekken, selecteer dan de student(en) bij wie je een award wilt intrekken. (Checkboxes aanvinken)
  3. Klik op Revoke.
  1. Selecteer in het dropdownmenu welke award je wilt intrekken.
  2. Geef de reden op.
  3. Klik op Revoke.

Awards bewerken

  • Navigeer naar Course Tools in de navbar van de cursus. 
  • Klik op Course Admin en vervolgens op Course Awards onder Assesment. 

1. Klik op Course Awards

2. Klik op Edit Award. Je navigeert naar de Edit Award pagina, waar je dezelfde opties hebt als bij het aanmaken van een award.

Let op: als je een award bewerkt, worden de aanpassingen doorgevoerd overal waar je deze award gebruikt. De wijzigingen worden dus ook doorgevoerd in de awards die je al hebt toegekend aan studenten.

Informatie video over het intrekken van een Award

In deze video kun je zien hoe je een award kunt intrekken.

Deze video is gemaakt door Brightspace leverancier D2L. Sommige schermen kunnen er anders uit zien dan de Universiteit Leiden Brightspace omgeving. De video is alleen beschikbaar in het Engels.

Previous Article Awards toevoegen en aanmaken
Next Article Hoe verwijder ik Awards?