Instructor Support for Educational Systems

Wat is de naam van een student bij anonymous marking?

Updated on

Het is mogelijk dat een ingeleverde opdracht in een assignment niet goed synchroniseert met Turnitin. Wanneer je gebruik maakt van Anonymous Marking, kan dit een probleem veroorzaken. Dit zijn de twee meest voorkomende types van een error met synchronisatie met Turnitin:

  1. Error connecting with Turnitin. Neem in dit geval contact op met Brightspace Support.
  2. Your submission must contain 20 words or more, of a corrupt file. Dit type laat het volgende scherm zien na klikken op de submission:

De student moet in dit geval zelf zijn opdracht opnieuw inleveren. Hiervoor is het belangrijk om erachter te komen van welke student deze opdracht is, in plaats van het geanonimiseerde gebruikersnummer. Dit artikel beschrijft hoe je de naam van een anonieme gebruiker kunt achterhalen.

Merk op dat het bekend maken van de student voor de assignment permanent is. Als je ervoor kiest om de naam bekend te maken, kun je deze niet meer op onzichtbaar zetten voor deze student voor deze specifieke opdracht.

  1. Ga naar de cursus en ga naar de gewenste assignment
  2. Scroll naar de anonieme gebruiker waarvan je de identiteit wilt weten.
  3. Klik op het potlood icoontje on de FeedbackStudio te openen

Een nieuw tabblad (de FeedbackStudio) van Turnitin wordt automatisch geopend.

  1. Klik op Anonymous.
  2. Een pop-up venster wordt geopend. Voor een reden in, bijvoorbeeld: technical issue processing similarity report of need to contact student to resubmit.
  3. Klik op Submit.

De naam van de student zal nu zichtbaar worden bovenaan de FeedbackStudio. Deze komt op de plaats te staan van Anonymous.

Previous Article Hoe kijk ik een assignment na met anonymous marking?
Next Article Support voor ANS