Instructor Support for Educational Systems

Neem contact op met het Brightspace Support Team

Updated

Vanaf 1 oktober 2021 wordt Brightspace Support onderdeel van de ISSC Helpdesk. De contactgegevens zijn te vinden op de Universitaire website.

Contact

  • Helpdesk. Ga naar https://helpdesk.universiteitleiden.nl en log in met je ULCN naam + wachtwoord. Via de tegel Onderwijs en Onderzoek kan je een formulier voor Brightspace invullen. Zoeken op de term Brightspace in de zoekbalk levert veel gestelde vragen + antwoorden op.
  • Bel met de helpdesk. Intern op 8888, extern via +31 71 527 8888

On demand

  • De Brightspace Online Training is een cursus in Brightspace, waarbij je in een uur de basis van het systeem leert kennen. Deze is zichtbaar onder My Courses als je inlogt op Brightspace. Mocht je de cursus niet zien staan, neem dan contact op met de LMS coordinator van je faculteit. 
  • Weblectures. Bekijk de Grades Advanced Training (alleen in het Engels) op het moment dat het jou uitkomt. Mocht je achteraf nog vragen hebben, neem dan contact op via mail.
  • Support site. Je bevindt je momenteel op de support site. Alle handleidingen zijn openbaar beschikbaar in zowel het Engels als het Nederlands.
Next Article Facultaire Brightspace contactgegevens