Instructor Support for Educational Systems

Hoe bepaal ik welke Discussions updates ik ontvang?

Updated

In dit artikel wordt uitgelegd hoe je Discussion updates beheert.

Beheer discussion updates

De Discussions startpagina toont je een overzicht van alle fora en de bijhorende topics die voor de specifieke cursus aangemaakt werden. In de Discussion List kan je kiezen op welke fora of topics je je wil abonneren.

Om je in- of uit te schrijven voor forum updates, klikt je op de uitvouwbare pijl naast de titel van een forum

 • Klik op Subscribe/Unsubscribe 

Om je in- of uit te schrijven voor topic updates, klikt u op de uitvouwpijl naast de titel van een topic

 • Klik op Subscribe/Unsubscribe 

De Subscriptions tab toont een lijst van de forums, onderwerpen en discussies waarop je bent geabonneerd om meldingen te ontvangen. Hier bepaal je hoe je meldingen (in de vorm van een e-mail) wilt ontvangen over discussieforums, onderwerpen en discussies waarop je bent geabonneerd.

Je wordt automatisch geabonneerd op elke discussie in een forum of onderwerp wanneer u zich abonneert op dat forum of onderwerp.

 1. Selecteer of je alle abonnementen wilt zien of alleen die met betrekking tot forums, onderwerpen en/of discussies. Klik op Apply
 2. Je kunt selecteren of je de meldingen in de minibar, als e-mail of in uw dagelijkse overzicht van activiteiten wilt ontvangen onder Default Notification Method.
 3. U kunt de notificatiemethode voor elk forum, onderwerp en discussie afzonderlijk selecteren.
 4. Klik op Subscribed om u af te melden voor een forum, onderwerp of discussie. Meer informatie over het wijzigen van de instellingen van e-mailmeldingen vindt u hier.

Notificaties aanpassen

Het is ook mogelijk om uw notificatie-instellingen aan te passen door de onderstaande stappen te volgen:

Notifications zijn updates van een cursus die je per e-mail ontvangt. Het gaat niet om de meldingen in Brightspace zelf. U kunt kiezen van welke cursussen en cursusonderdelen u updates per e-mail wilt ontvangen.

 1. Klik op je naam in de minibar.
 2. Selecteer Notifications.
 3. Onder Summary of Activity kun je aangeven hoe vaak je meldingen wilt ontvangen.
 4. Onder  Instant Notifications kun je beheren of je onmiddellijk meldingen wilt ontvangen voor alle activiteiten. In deze map vindt u de optie Discussions - new post in a forum, topic, or thread that I subscribed to in instant notifications. Wanneer je dit selecteert, ontvang je meldingen voor elke discussie-update. 
 5. Klik op Save om alle wijzigingen op te slaan.

Lees meer informatie hier

Previous Article Discussie Forums becijferen
Next Article Hoe gebruik ik e-mail in Brightspace?