Instructor Support for Educational Systems

NL - Turnitin Expired Classes

Updated on

Turnitin assignments (op liever gezegd Turnitin classes, welke in dit artikel als de equivalent van een Brightspace Course worden beschouwd) expireren naar verloop van tijd.

Een expired class wordt op read-only modes gezet en dat betekent dat het niet meer mogelijk is om cijfers te geven of feedback te geven via Feedback Studio, voor ingeleverde opdrachten in deze class. De ingeleverde opdrachten kunt u nog wel zien.

Turnitin classes krijgen  6 maanden na de due date van de laatste opdracht in de Brightspace course, de status expired. Als de opdracht bijvoorbeeld een due date heeft van 30 juni 2021, dan zal de Turnitin class expireren op 30 december 2021.

Het her-activeren van een expired class

Expired classes kunnen op twee manieren weer geactiveerd worden:

  • Vanuit de Brightspace cursus: creeër een nieuwe Brightspace opdracht waarbij u Turnitin inschakelt. De Turnitin class zal geactiveerd worden en de nieuwe expiratie datum wordt gezet op 6 maanden na de due date van de nieuwe Brightspace opdracht.
  • In Turnitin.com: Als u toegang heeft tot Turnitin.com kunt u de class her-activeren door in te loggen bij Turnitin.com en op het All Classes tabblad te zoeken naar de betreffende Brightspace cursus (in de kolom Class name) in het Expired Classes deel. Klik op het tandwieltje (edit column). Hier kunt u de Class end date veranderen naar een datum in de toekomst. Dit zal de class her-activeren.
Previous Article Maak je eigen Quickmarks-set en gebruik deze standaard voor het evalueren van opdrachten in Feedback Studio
Next Article Vertel me meer over More Options in Turnitin