Instructor Support for Educational Systems

Hoe wijzig ik de meeting instellingen tijdens een meeting?

Updated

Dit artikel legt uit hoe je tijdens het hosten van een meeting de instellingen wijzigt. Voor het wijzigen van meeting instellingen vooraf gaande aan de meeting klik hier

Open het zoom portaal en start een meeting. Voor instructies over hoe je een meeting begint klik hier. Zoek vervolgens de werkbalk onderaan je venster. Hieronder staat de werkbalk afgebeeld.

De werkbalk wordt verborgen wanneer je het scherm deelt in een vergadering. Hij verschijnt wanneer je de cursor naar de bovenkant van het scherm verplaatst.

Als de meeting is begonnen kun je met behulp van de werkbalk drie onderdelen wijzigen. 

  1. Security
  2. Participants
  3. More

Security

Zodra de vergadering is begonnen, klik je op Security in de bedieningsbalk. Je ziet dan een paar opties verschijnen:

  • Lock Meeting: hier mee vergrendel je de meeting. Er kan niemand meer deelnemen aan de vergadering.
  • Enable Waiting Room: het is aanbevolen om deze optie altijd aan te zetten in verband met veiligheid. Via deze optie kun je reguleren wie er aan de vergadering deelneemt. 

Vervolgens zie je een kopje Allow Participants to. Deze wijzigen slaan op de deelnemers. 

  • Share screen: deelnemers kunnen hun scherm delen.
  • Chat: hiermee zet je de chat aan (vinkje) of uit. 
  • Unmute themselves: deelnemers kunnen hun audio aanzetten. 
  • Start video: deelnemers kunnen hun camera aanzetten.
  • Remove participant: hiermee verwijder je een deelnemer per direct uit de vergadering. 

Als laatste  zie je de optie Suspend Participant Activities. Hiermee schakel je alle mogelijkheden voor deelnemers af. Dit houdt in dat de deelnemers niet hun camera of audio kunnen aanzetten. Ze kunnen hun beeld niet delen en niemand kan meer aan de meeting deelnemen. Je zet dit uit door handmatig vinkjes te zetten bij de opties die je wilt toestaan. Zie bovenstaande afbeelding en tekst voor toelichting. 

Participants (individueel)

Je kunt wijzigen voor deelnemers zowel individueel als collectief regelen. Hoe je individuele wijzingen aanbrengt lees je in de onderstaande paragraaf. Wil je wijzingen aanbrengen voor alle deelnemers klik dan hier.  

Klik je op de knop Participants op de werkbalk om een paneel met deelnemers te bekijken. Beweeg de muis over de naam van een deelnemer en klik op de knop More aan de rechterkant om de instellingen voor die persoon aan te passen. Je ziet dan de volgende opties:

  • Chat: met deze optie kun je een chat beginnen. Je kunt kiezen om het bericht aan de hele groep te sturen of aan de deelnemer zelf. Je stuurt een bericht naar de deelnemer zelf door achter het kopje to:  te klikken op de naam van de deelnemer.
  • Ask to Start Video: met deze optie stuur je een direct bericht naar een deelnemer met het verzoek om hun camera aan te zetten.
  • Pin: met deze optie zet je het video beeld van een deelnemer vast. Let op: dit is alleen te zien op jouw scherm.
  • Make Host: met deze optie maak je een deelnemer host. Je verliest de rechten van host. Deze kun je terug claimen door met je muis op je eigen naam te staan. Klik op More en kies Reclaim Host.
  • Make Co-host: met deze optie maak je een deelnemer Co-host. De deelnemer heeft nu dezelfde rechten als jij. Je kunt dit herstellen door met je muis op de naam van de Co-host te gaan staan. Klik op More en kies Remove Co-Host Permissions. 
  • Rename: hiermee wijzig je de naam van een deelnemer. Let op: deze wijziging is te zien voor de deelnemer.
  • Put in Waiting Room: met deze optie zet je een deelnemer in de wachtkamer. Je kunt de deelnemer op de gebruikelijke manier weer toevoegen.
  • Remove: met deze optie verwijder je een deelnemer uit de vergadering. Let op: wanneer je de optie Enable Waiting Room niet hebt ingeschakeld, kan de deelnemer op eigen initiatief weer deelnemen aan de vergadering.

Participants (Collectief)

Het is ook mogelijk om direct wijzigingen door te voeren voor alle deelnemers. Klik op Participants. Je ziet het volgende:

Klik op het symbool met de drie punten. Je ziet het volgende:

  • Ask All to Unmute: met deze optie stuur je een direct bericht naar alle deelnemers met het verzoek om hun microfoon aan te zetten.
  • Mute Participants Upon Entry: de optie dempt automatisch de microfoons van alle deelnemers die de meeting betreden. 
  • Allow Participants to Unmute Themselves: hiermee sta je toe dat de deelnemers zelf hun audio aan- en uitzetten.
  • Play Sound when someone joins or leaves: met deze optie schakel je een melding in. Wanneer een deelnemer deelneemt of een meeting verlaat, hoor je een kort geluid.
  • Enable Waiting Room: het is aanbevolen om deze optie altijd aan te zetten in verband met veiligheid. Via deze optie kun je reguleren wie er aan de vergadering deelneemt.
  • Lock Meeting: hier mee vergrendel je de meeting. Er kan niemand meer deelnemen aan de vergadering.

More

De optie More is op twee manieren zichtbaar. Wanneer je geen ander deelvenster in de meeting (bijvoorbeeld de chat of het deelnemersvenster) hebt aanstaan, verschijnen de opties naast elkaar op de balk zoals hieronder afgebeeld:

Wanneer je wel een deelvenster in de meeting hebt openstaan, verschijnen deze opties samen onder het knopje More, zoals hieronder afgebeeld:

  • Chat: hiermee open je de chat functie. 
  • Record to the Cloud: hiermee neem je de meeting op en download je hem direct naar de Cloud. Voor meer informatie klik hier
  • Live Transcripts: hiermee schakel je de optie in om de meeting te transcriberen. Voor meer informatie klik hier
  • Breakout Rooms: hiermee kun je break-out rooms aanmaken. Voor meer informatie klik hier
Previous Article Hoe wijzig ik vooraf mijn Recording instellingen?
Next Article Hoe wijzig ik mijn account- en profielinstellingen?