Systeem vereisten voor Virtual Classroom

Volg de onderstaande vereisten en aanbevelingen om een zo goed mogelijke ervaring te garanderen:

Basis systeem vereisten

Browser

De ondersteunde browsers zijn Chrome, Microsoft Edge (Chromium) en Firefox. Als je Virtual Classroom gebruikt, moet je een van die 3 browsers gebruiken voor volledige functionaliteit. De internetbrowser moet up-to-date zijn (geïnstalleerd of bijgewerkt in de afgelopen maand).

De meeste browsers worden automatisch bijgewerkt (of hebben een optie om dit te doen). Bekijk Chrome-instructies, Microsoft Edge (Chromium) -instructies of Firefox-instructies om te controleren of er updates in behandeling zijn.

Als je problemen ondervindt bij het gebruik van Virtual Classroom, probeer dan de browser (opnieuw) te installeren. Het is mogelijk dat de huidige browser te veel add-ons of beperkingen heeft.

Internet
Snelheidseisen binnen Virtual Classroom zijn afhankelijk van de functies die tijdens de vergadering worden gebruikt. Zie de onderstaande tabel voor de vereiste internetsnelheid.

Over het algemeen geldt: hoe beter je internetverbinding, hoe beter de ervaring.

Als je jouw netwerksnelheid onafhankelijk van een Virtual Classroom Meeting wilt controleren, kun je hier kijken: Test mijn snelheidWat doe je
Beschrijving
Vereiste snelheid
Luisteren
Alleen luisteren naar de moderator, zonder gedeelde webcams
248kbps
Deelnemen & Moderator webcam bekijken
Je doet mee met je microfoon en webcam, terwijl je luistert naar de moderator en diens webcam bekijkt
812kbps
Deelnemen & Moderator desktop/webcam bekijken
Je doet mee met je microfoon en webcam, terwijl je luistert naar anderen en de webcam en desktop van de moderator bekijkt
2Mbps
Moderaten
Je doet mee met je microfoon en webcam, plus 6 deelnemers gebruiken hun webcam en microfoon
2.4Mbps

Pro Tip Als de verbinding onstabiel is/onder de hierboven aanbevolen snelheden, gebruik dan een bekabelde verbinding of een stabiele draadloze verbinding tijdens het uploaden/opnemen.

Apparaten

Aanbevolen apparaten:

  • Mac/PC
  • Desktop/Laptop


Ondersteunde apparaten (alleen om deel te nemen!):

  • iPhone/iPad
  • Android/Tablet