Hoe organiseer ik de Course Home van een vak?

In dit artikel kun je lezen wat er is te vinden op de Course en hoe je deze kunt organiseren.

Door te klikken op een cursus op je persoonlijke startpagina wordt je doorgestuurd naar de Course Home van de desbetreffende cursus: de cursus startpagina. Course Home bevat een aantal voorafbepaalde widgets.

1. De Welcome Banner is de afbeelding bovenaan je Course Home. De banner is een visuele representatie van jouw cursus, dus kies een afbeelding die de inhoud van je cursus goed reflecteert. Om te leren hoe je de Welcome Banner kunt aanpassen, zie Hoe pas ik een cursus afbeelding aan?.

2. De Visual Table of Contents laat de modules zien onder Content. Je kan direct klikken op de frames om te navigeren naar de module.

3. Bij Announcements kan de docent berichten plaatsen voor studenten, zoals een welkomst-bericht aan het begin van het semester, veranderingen in het cursusschema (zoals tijd en locatie), belangrijke nieuwe cursusinhoud (literatuur, opdrachten, quizzen, et cetera), of naderende deadlines. De artikelen over Announcements laten je zien hoe je deze berichten kunt aanmaken en beheren.

4. De Calendar widget laat alle aankomende evenementen zien, zoals deadlines en handmatig-toegevoegde afspraken. Deze zijn zichtbaar in de vorm van een lijst onder Upcoming Events. In de artikelen over Kalender kun je leren hoe je de Calender kunt instellen.