Instructor Support for Educational Systems

Hoe wijzig ik mijn Email Notifications?

Updated Aug 05, 2021

In deze handleiding worden de Email Notifications instellingen behandelt, die te vinden zijn onder Settings in de Zoom portal van de Universiteit van Leiden.

De instellingen zijn op de volgende manier te bereiken en te wijzigen:

  1. Log in op: https://universiteitleiden.zoom.us
  2. Klik op Settings
  3. Klik op Meeting
  4. Klik op Email Notification

When a cloud recording is available

De host ontvangt geen email notificatie als de gemaakt cloud opname beschikbaar is.

Deze optie is ‘Locked by admin’ en niet aanpasbaar.


When attendees join meeting before host

Hosts ontvangen geen email notificaties als deelnemers eerder dan hen een meeting betreden.

Als je wel een email notificatie wenst bij het betreden van deelnemers, schakel deze optie in.

Let op: Bij grote groepen deelnemers kan dit als ongewenst ervaren worden vanwege het hoge aantal notificaties

When a meeting is cancelled

Als een meeting wordt gecancelled zullen zowel host als deelnemer een email notificatie ontvangen dat deze geannuleerd is.

Als deze optie wordt uitgeschakeld, dan zullen deelnemers geen notificatie ontvangen.


When an alternative host is set or removed from a meeting

De alternatieve host wordt op de hoogte gesteld via een email notificatie als deze als host is toegevoegd of juist verwijderd wordt.

Schakel deze optie in, als je alle hosts op de hoogte wilt houden van wijzigingen in rechten.


When someone scheduled a meeting for a host

Als er een meeting wordt ingepland, verplaatst of geannuleerd, zal de host een notificatie krijgen, wanneer deze optie is ingeschakeld.

Als je deze optie uitschakelt zal de host geen notificatie ontvangen van de meeting en wellicht belangrijke informatie missen.


When the cloud recording is going to be permanently deleted from trash

Als de host een opname heeft verwijderd, zal deze in de prullenbak terecht komen. 7 dagen voordat deze permanent verwijderd wordt zal de host een notificatie krijgen als deze optie ingeschakeld is.

Schakel deze optie in als je er toch aan herinnert wilt worden wanneer je verwijderde opnames permanent verwijderd zullen worden.

Previous Article Hoe wijzig ik vooraf mijn In-Meeting instellingen? (Advanced)
Next Article Overige Meeting instellingen